skip to Main Content

T17 richting PodiumCafé Blek beschikt over een ruime keuken waar onze koks een heerlijke lunch, borrelhappen of diner voor je bereiden.

Alle gerechten die wij serveren zijn huisgemaakt van verse ingrediënten. Daarom is onze kaart niet heel uitgebreid, maar wel heel gevarieerd. Kom een keer gezellig eten en laat je verrassen door de kwaliteit!

Onderstaand vindt u onze ontbijt-, lunch- en dinergerechten, gevolgd door onze warme en koude borrelhappen. Klik onderaan de pagina op één van de drie kaarten voor een uitvergrootte versie.

Ontbijt
• Ontbijt (verse jus d’orange, koffie/thee, toast met een gebakken eitje,
ham, kaas, boter, hagelslag en jam)

Lunch
Broodjes:
• Oude kaas met tomaat en mosterd
• Ossenworst met mosterd en Amsterdams zuur
• Tosti’s (ham/kaas/tomaat, Hawaï of Caprese)
• Tosti ‘Blek’ (oude kaas, pastrami, sambal en ui)
• Warme grillworst met jalapeño en cheddar
• Pastrami met mierikswortelsaus en augurk
• BLT (bacon, sla, tomaat) met wasabi-mayonaise
• Mozzarella, tomaat en pesto
• Oma Bobs rundvleescroquetten (2 stuks)
• Gehaktballetjes
• Tuna melt (tonijnsalade met oude kaas uit de oven)
• Warme geitenkaas met walnoten, spek en honing
• Uitsmijter van 3 scharreleieren (beleg: ham, spek, kaas en/of tomaat)
• Zuurkool met warme jalapeño/cheddarworst en spek

Ook:
• Huisgemaakte tomatensoep
• Pannenkoek naturel (beleg: spek en/of kaas)
• Salade (Met warme geitenkaas, gebakken spek, zongedroogde tomaat, olijven, komkommer en croutons)

Voorgerechten
• Huisgemaakte tomatensoep
• Brood met aïoli en tomatentapenade

Hoofdgerechten
Van de ‘Blek Bastard’ houtskoolgrill:
• Huisgemaakte kipsaté
(Van scharrelkip, met friet en salade)
• Aussie Angus Kogelbiefstuk
(Medium geserveerd met pepersaus, friet en salade)
• Hamburger van MRIJ-vlees
(Italiaanse bol, sla, tomaat, augurk, spek, kaas en uiencompote, met friet en salade)
• Zeegroentenburger (vegetarisch)
(Italiaanse bol, rucola, uiencompote en wasabimayo, met friet en salade)

• Mosselpannetje (indien voorradig)
(Bereid in bier of wijn, met twee sauzen, friet en salade)
• Ravioli met ricotta, broccoli en Spaanse pepers (vegetarisch)
(Van ‘Il Pastificio’, met Parmezaanse kaas en salade)
• Maaltijdsalade
(Met warme geitenkaas, gebakken spek, zongedroogde tomaat, olijven, komkommer en croutons)
• Huisgemaakte stamppot met spekjes (nov. t/m feb.)
(Met jalapeño/cheddarworst, mosterd en jus)
• Pannenkoek naturel
(Beleg: spek en/of kaas)

Dessert / Zoet
• Blek Blanche, met chocolade-Marssaus
• Flensje met roomijs en slagroom
• Huisgemaakte appeltaart naar oma’s recept
• Huisgemaakte chocoladetaart met walnoten
• Raket ijsje

Warme borrelhappen
• Oma Bobs bitterballen
• Kaasstengels
• Vlammetjes
• Vegetarische loempia’s
• Mini frikandellen
• Kipnuggets
• Gemengd frituur (18 of 24 stuks)

• Nacho’s met salsasaus en kaas uit de oven
(Geserveerd met guacamole en crème fraîche)
• Portie gehaktballetjes (8 stuks)
• Portie friet
• Portie groentenfriet
• Tosti’s (ham/kaas/tomaat, Hawaï of Caprese)
• Tosti Blek (oude kaas, pastrami, sambal en ui)

Koude borrelhappen
• Brood met aïoli en tomatentapenade
• Portie olijven
• Portie leverworst
• Portie ossenworst
• Portie grillworst met jalapeño en cheddar
• Portie oude kaas
• Gemengd koud (ossenworst, leverworst, grillworst, oude kaas en olijven)

Back To Top