Skip to content

Winnaar eerste fust Geniet & Geef 2014

Geniet & Geef 2014Tijdens een bijeenkomst in het proeflokaal van Bierbrouwerij de Koningshoeven, bekend van onder meer La Trappe, werd een loting verricht waar het officiële startschot gegeven zal worden voor de jaarlijkse Geniet & Geef actie 2014. Art Rooijakkers, bekend van het TV progamma ‘Wie is de Mol?’ bleek een gelukkige hand te hebben want wij hebben gewonnen!

Dat betekent dat donderdag 4 september om 18:00 precies het eerste fust ‘Geniet & Geef’ Speciaalbier getapt zal worden in Café Blek. Art Rooijakkers zal hier zelf bij aanwezig zijn en uiteraard is de pers er ook.

Het zou helemaal mooi zijn als er ook een hoop mensen op af komen om dit speciale biertje te komen proeven en zo bij te dragen aan het KiKa fonds. Want van elk verkocht Geniet & Geef biertje gaat (een deel) van de opbrengst naar dit Fonds!

Het Geniet & Geef Speciaalbier, waarvan 76 hectoliter is gebrouwen, zal na donderdag 4 september ook in andere horeca verkrijgbaar zijn. Maar vergeet niet: bij Café Blek was de eerste…

Als je meer informatie wil lezen, ga dan naar de website van Geniet & Geef, of die van Bier&Co. of lees hier het Persbericht_Cafe Blek winnaar eerste fust Geniet & Geef 2014.

Tot ziens in Café Blek!

Art Rooijakkers kondigt Cafe Blek te Amsterdam aan als winnaar

Back To Top