Skip to content

Bier van het Moment (2): Geniet & Geef 2016

Geniet-GeefNaam:
Het Elfde Gebod
Brouwerij:
Hertog Jan (Arcen, NL)
Type:
Blond
Alcoholpercentage:
7%
Geur:
n.n.b (kom het proeven, vanaf 1 september 18:00u!)
Smaak omschrijving:
n.n.b (kom het proeven, vanaf 1 september 18:00u!)
Wist je dat…:
‘Geniet & Geef’ is een jaarlijks terugkerende actie waarbij horecaondernemers zich inzetten voor KiKa. Stichting Geniet & Geef kiest elk jaar een andere brouwerij uit om een speciaal bier te mogen brouwen. Dit jaar is de keuze gevallen op brouwerij Hertog Jan, dat ‘Het Elfde Gebod’ (Gij zult genieten) na 10 jaar weer op de markt brengt. Dit bier wordt verkocht aan horecaondernemingen en alle opbrengsten van het bier gaan naar KiKa. In totaal wordt er 76 hectoliter van het bier gebrouwen, evenveel als het percentage kinderen dat momenteel geneest van kanker.

Vorig jaar werd de grote opening van het Geniet en Geef evenement gehouden bij ons in Café Blek. Als je op onderstaande link klikt (zie: ‘referentie’), zie je onder andere een mooie foto van Barbara Barend die bij ons achter de bar het eerste biertje tapt!
Referentie:
Geniet & Geef 2016 – Het Elfde Gebod (Hertog Jan)

N.B. Wij wisselen geregeld van onze tapbieren, zodat we het aanbod speciaal en gevarieerd kunnen houden. Het is dus mogelijk dat dit bier ten tijde van uw bezoek aan Café Blek is vervangen door een ander heerlijk bier!

Back To Top